Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

1ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ "ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΠΑΝΟΥ" 2014 - ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕΝΤΗ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (1-2 / 2 / 2014)

 Στις 232 έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών
του Πειραιά!
Τεράστια απήχηση συναντά από την εισαγωγή του κι όλας στο πρόγραμμα των αναπτυξιακών τουρνουά μικρών ηλικιών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το όπεν του Πειραιά! Το ανοιχτό πρωτάθλημα «Αντωνία Σπανού», που θα διοργανώσουν από κοινού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στο Ρέντη (οδό 28ης Οκτωβρίου και Αγίας Άννας), ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, θα κάνει πιθανότατα ρεκόρ συμμετοχών στη φετινή σειρά αυτών των events! Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν στις 232 και δίχως καμία αμφιβολία αυτή η εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για τη μεγάλη επιτυχία αυτών των αυτοχρηματοδοτούμενων αγώνων. Για το 8ο όπεν του φετινού προγράμματος έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους 141 αγόρια 91 κορίτσια από επτά διαφορετικές περιοχές της χώρας!

Οι δηλώσεις συμμετοχής χωρίζονται σε 58 παίδες, 54 παμπαίδες, 44 παγκορασίδες, 36 κορασίδες, 29 νέους και 11 νεάνιδες. Θα γίνουν δηλαδή, όλες οι ηλικιακές κατηγορίες, ενώ στις περισσότερες φορές έως τώρα δεν συμπληρωνόταν ο απαιτούμενος αριθμός στην κατηγορία των νεανίδων. Επίσης, πέρα από τα δεκάδες σωματεία της Αττικής θα έχουν αθλητές ομάδες από την Καβάλα, τη Δράμα, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, την Πάτρα, τα Χανιά, την Κορινθία, τη Ναύπακτο, την Καλαμαριά και τη Βέροια. Πολύ σημαντικό δε, για το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης το στοιχείο ότι και στις έξι κατηγορίες μετέχουν ονόματα από τις πρώτες 5άδες των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης! Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα παίξουν στο απλό και, όπως κάθε φορά, το σύστημα διεξαγωγής θα έχει γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη. Η κλήρωση θα γίνει μεθαύριο το απόγευμα, την παραμονή του τουρνουά και οι αγώνες αρχίζουν και τις δύο ημέρες στις 9 το πρωί. Η οργανωτική επιτροπή γνωστοποίησε ότι «δεν θα ανακοινώνονται τα παιχνίδια από το μικρόφωνο. Όλοι οι αθλητές θα βλέπουν στους πίνακες ανακοινώσεων (ταμπλό ομίλων και ταμπλό νοκ άουτ) σε ποιο ωράριο αγωνίζονται και σε ποιο τραπέζι. Στη φάση των ομίλων, πάνω στο φύλλο αγώνα θα αναγράφεται για το νικητή το ωράριο και το τραπέζι του επόμενου αγώνα». Όλες οι τελευταίες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr) στην ενότητα των ανακοινώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου