Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΘΗΝΑΪΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Η κόρη του Αειμνήστου Γεωργίου Σ. Φραγκούδη, ιδρυτού του Παντείου Πανεπιστημίου, Αθηναΐς Φραγκούδη-Αντωνιάδου (1924-2017) πλήρης ημερών πέρασε σήμερα (7/2/2017) στην Αθανασία αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό!. 
Η Εξώδιος Ακολουθία θα γίνει στην Λεμεσό, στο Κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου αύριο Τετάρτη (8/2/2017), ώρα 11:00 π.μ. και θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο των Φραγκούδηδων...
   Ο πόνος είναι βουβός, τα δάκρυα στεγνώνουν στα μάτια μας και οι λέξεις χάνονται στο βάθος του μυαλού μας. Μου είναι αδύνατον αυτή την στιγμή να συγκεντρωθώ και να αναφερθώ στη ζωή και στο έργο της αγαπημένης μου θείας. Το μόνο που θέλω είναι να ευχαριστήσω τον αξιολάτρευτο φίλο της οικογενείας μας τον Τίτο Κολώτα, γιατί μας χάρισε τα παρακάτω βίντεο, τα οποία θα διατηρήσουν αλησμόνητη την μνήμη της και θα είναι πάντοτε ζωντανή στην καρδιά μας!.. 1 σχόλιο:

  1. Στην μνήμη του Θεού να αναπαύεται και στην δική σας να παραμένει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους σας και ιδιαίτερα σε εσένα καλή μου φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή