Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΑΡΓΟΛΟΓΟΣ : Η "Μαγεία" στον χώρο της Μουσικής με την Olympus Guitars


https://www.youtube.com/watch?v=QSa1BuO9pd0Γράφει ο:Η "Μαγεία" στον χώρο της Μουσικής
με την Olympus Guitars

Αντικειμενικά αξιομνημόνευτη και υποδειγματική είναι η εργασία του Γιάννη Γιάντσιου και των συνεργατών του.

Μία "νότα Μαγείας" επιδαψιλεύει και αναδεικνύει με εξαιρετικό από κάθε άποψη επίπεδο ψυχικής και υλικής αποτύπωσης την ακουστική των μουσικών οργάνων, αλλά ταυτοχρόνως ανδρώνει το μοναδικό και απαράμιλλο στοιχείο το οποίο εύγλωττα αποθησαυρίζουν τα υλικά : ξύλο κυρίως από Ελιά εκπορευόμενη από τον Όλυμπο αλλά και η θαυμάσια  εργασία της δημιουργίας σε ηλεκτρικές κιθάρες και Μπάσο σε ένα εργαστήριο εξαιρετικό.

Στην Λεπτοκαρυά Πιερίας, στο μουσικό εργαστήρι Olympus Custom Guitars ο "μύθος" εναγκαλίζει την αγάπη και αποτυπώνεται με την κατασκευή εξαίρετης ποιότητας μοναδικών μουσικών οργάνων : ηλεκτρικής κιθάρας και Μπάσο, μουσικών οργάνων τα οποία συνδυάζουν πείρα, τεχνογνωσία, αγάπη και συνάμα  την αύρα του Ολύμπου, φτιαγμένη επί ξύλου (Ελιά) εκπορευομένου από τον Όλυμπο 100% χειροποίητες ηλεκτρικές κιθάρες κατασκευασμένες στις παρυφές του Ολύμπου, φτιαγμένες εξ αρχής με το μεράκι και την Μαεστρία του Γιάννη Γιάντσιου και των συνεργατών του.

Εργασία και αποτέλεσμα Φανταστικό!!! 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την Παρασκευή 5 Μαΐου έως και την Κυριακή 7 Μαΐου διενεργείται έκθεση με ηλεκτρικές κιθάρες και Μπάσο επί της παραλιακής οδού Ποσειδώνος 3 δίπλα στον Τηλεοπτικό Σταθμό Σκάϊ, στο Ωδείο Τέχνης Φακανάς. Στην μόλις προαναφερθείσα έκθεση εκτός των Μουσικών οργάνων του κατασκευαστή Γιάννη Γιάντσιου λαμβάνουν μέρος και έντεκα Μουσικοί οι οποίοι ερμηνεύουν μουσικά κομμάτια και διανθίζουν την εκδήλωση.  


    
 Ο Κατασκευαστής Γιάννης Γιάντσιος εν ώρα εργασίας
       

Εντυπωσιακό είναι το έργο του κατασκευαστή Γιάννη Γιάντσιου το οποίο απεικονίζεται από ένα τεράστιο οπτικό υλικό, μέρος του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο Φωτογραφικό υλικό το οποίο ακολουθεί.
Τεράστια ονόματα της τέχνης της Μουσικής κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αλλά και εσχάτως στην Ελληνική επικράτεια εντυπωσιάζουν με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους οι οποίες αναπαρθενεύονται με τον πλέον ανεξίτηλο τρόπο με τις ηλεκτρικές κιθάρες της Olympus Custom Guitars του Γιάννη Γιάντσιου.


Ο Γιάννης Γιάντσιος στο εργαστήρι του στην Λεπτοκαρυά Πιερίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου